1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254685

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
hockey_21:

Jävlar så skönt att det "bara" var bakre korsbandet som var av, och att det inte var främre samt andra delar som menisk, ledband mm som var trasigt. Som jag förstod det är det vanligare med skada på främre ledbandet i idrottssammanhang.

Även om han inte skulla vara tillbaka till denna hemmamatch utan kanske får ett bakslag så det dröjer så är det ändå jävligt positivt att han ser ut att kunna vara med från och med årsskiftet och den viktiga avslutningen på serien. Då hinner han få chans att komma igång innan eventuellt slutspel.

Få tillbaka Folin och Svenningsson samt att vi vet att det letas förvärv på forward och backsida gör att fortsättningen på säsongen känns väldigt spännande.

Vi har något spännande pågång, även om det blir svårt att gå hela vägen i år är det perfekt att lägga en grund för nästa säsong att bygga vidare på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Rytter: Blir ett tufft test nu fram till 18 dec, 13 matcher om jag räknade rätt med resor runt halva Sverige mellan matcherna, gäller att vi har tur med skador då truppen är ganska tunn.
Kommentera