1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478703 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2255328

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
DrCox: Ja jag håller med dig om att det behöver förstärkas och det ser nog alla. Hinken tycker detsamma om man läser artikeln i Allehanda även fast vissa valt att misstolka den. Marknaden är tunn enligt flera sportchefer runtom i hockeysverige. Min fråga till dig var om du kunde namnge en ledig spelare som höjer MoDo och är realistisk att värva för ett lag långt nere i näringskedjan när halva SHL också letar spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
Gäsp: Äras den som äras bör, både Styf och Dallas har ryckt upp sig rejält även om det givetvis inte förändrar det faktum att vi är lite för svag defensivt.
Dock tycker jag att Hinken tänker rätt, vi har både Folin och kanske kanske en Viklund att tillgå på sikt, detta är ju 2 backar som tillhör den övre halvan av backar i Allsvenskan, dessutom har vi Styf som är en framtidsman, en 19 åring som lyfter mycket speltid och visar på rätt attityd och inställning trots att han varit frågesats från i stort sett alla fans och haft det tufft i många matcher.

Modo känns inte redo att försöka sig på SHL redan i vår även om mycket kan hända efter jul, men spelar Hinken sina kort rätt och får behålla dem man vill så tror jag vi kan vara ett lag med goda chanser att gå upp nästa säsong.
Kommentera