1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2257734

Sv: Apropå ingenting...
KB65: De som skriver mot han härinne har en betydligt värre 'ledarstil' än Widebro., Jag håller med dej i allt och med hans resultat så är ledarstilen ganska klanderfri
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

En ledare som är klanderfri finns ej, en ledare som ska vara alla till lags och försöker nå dit kommer inte vara någon bra ledare över tid. Beslut som tas och behövs kommer inte gillas av alla.

Widebro sa upp personal, de gillar knappast honom för det, men just där och då var det beslut som behövde tas för att föreningen skulle överleva.

Jag gillar Widebro och tycker det nästan är oförskämt att kalla det för kortsiktiga resultat, han har under 5år vänt en förening som var på väg att dö till att må extremt bra ekonomiskt, han har dessutom varit med och utmanat om plats uppåt ett år, vi har bättre grund än vissa shl klubbar. Klart man kommer stöta sig med personer på vägen dit, men det var helt rätt person på rätt position för föreningen.

Visst att han säkert har mindre bra drag och saker att jobba med (som alla andra), men jag är glad att han lett modo i 5år och hoppas han fortsätter länge till.
Kommentera