*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2258072

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Så är det, men det ger väldigt positiva signaler. Är man agent, spelare eller på annat sätt engagerad i hockey så måste det ge helt andra vibbar om MoDo i vinter jämfört med vårt skamfilade rykte ifjol.

Även om vi kommer att tappa minst Bernhard och Vigge, så tror jag att det hjälper oss att rekrytera nya spelare till nästa år. Alla går inte stenhårt efter plånboken, utan man vill spela i en förening med ett positivt klimat, där allt utanför fungerar även för eventuell sambo och barn. Och, man vill fortsätta utvecklas som spelare.
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: precis! Kan MoDo hålla i tränarstaben, spelet och ffa den goda poängskörden då vet spelare att de kommer till en klubb som på riktigt har chansen att vinna. Det tror jag väger in ganska mycket.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Tex nämnde i intervju med Harald på Cmore att han kommer hedra sitt kontrakt med MoDo, oavsett om shl ringer. Det är fint på riktigt!

Hoppas övriga hakar på :)
+19
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Så sant!
Sen vet man ju inte heller, Modo kan nog ha högre löner på sina toppspelare mot för vad ett SHL lag vill erbjuda om det inte är en lysande stjärna likt Tambellini eller Molin.

Vi kommer nog ha många spelare som blir erbjudna SHL kontrakt, men vi kan nog i dessa fall matcha eller bjuda högre lön samt en större roll vilket kanske kan få vissa spelare att stanna.
Men vi bör nog räkna med att tappa 3-4 st, sen får vi se vad det faktiska utfallet blir.
Kommentera