1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2259838

Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
Tarasov: samtidigt är det ett kulturproblem hos modofansen i stort som jag är övertygad påverkar även publiksiffrorna, lite som sanny sa i podden idag, något i stil med att "dom är ju alltid missnöjda där uppe", det blir lite som att nu när modo går hur bra som helst och är en legitim kandidat för bästa laget i serien för tillfället så är det mer "ja men det är såhär det ska vara, det minsta man kan begära" istället för att se det för var det faktiskt är

vi såg det i boken igår när någon skrev att gradin är galen som inte lånar in spelare när det "alldeles uppenbart inte fungerar", sen att vi vunnit 13 av 15 senaste matcherna verkar inte spela nån roll,

vi behöver normalisera att stötta och vara positiva när det alldeles uppenbart fungerar alldeles utmärkt i nuläget men jag är inte dummare än att jag förstår att om man blivit misshandlad i tio år så krävs det mer än två månader av gos innan man återfår förtroendet, önskar bara det kunde ta lite längre tid innnan gnället kommer fram ibland:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
BobbyG:
Det bor väl kring lite mer än 30 000 i stan och ca 10 % av dem går regelbundet på hockey det tycker jag är en rätt bra siffra. Om dessutom mer än 1 i familjen skall gå blir det snabbt rätt dyrt.
Kommentera

Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
BobbyG: Jag håller med dig. Reagerar också på att det verkar finnas en vilja att låna.

Vi ska såklart inte slita på våra stabila spelare men jag anser att juniorerna utan problem kan bära några minuter och avlasta.

Särskilt nu när det går bra. Ser hellre att vi värvar spets längre fram när det dyker upp möjlighet. Just nu är det en billig lösning med juniorer och ffa så har vi nu två juniorbackar med utomordentlig potential som fått möjlighet att växa med uppgiften.

Våra tidigare NHL spelare blev inte NHL-mässiga genom att förpassas till j20 eller lånas ut till hockeyettan. Knappt hockeyallsvenskan ens!

Sen har vi nu flera kedjor som kommit igång och gör lite mål då och då.

Det känns som en skitbra mix just nu. Lån löser ofta inget heller. Kolla på Mannberg, det har tagit honom rätt många matcher att komma in i det.

JFK, du som brukar ha koll på hur J20 etc spelar, har det blivit mer kongruent med hur A-laget spelar? Det känns som att juniorerna har lättare att komma in i laget? Eller är det bara Karlineffekten?

Sen är det lite tråkigt att vi blivit plantskola uteslutande för backar. Finns det inga lovande forwards i ungdomsleden?
Kommentera

Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
BobbyG: Tycker vi borde införa att man måste gått på två andra hemmamatcher innan man får gå på en lövenmatch. Skiter i om det blir lite färre personer, vi slipper alla plastsupportrar iallafall.
Kommentera