1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2267432

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
KB65: Jag känner en viss oro inför matcherna. Spelare för spelare tycker jag att Löven är bättre och när de är på humör så är de oerhört svårslagna. Dessutom tycker jag att på slutet så har endast två kedjor fungerat, så vi har fått gå ganska hårt på folk. Det kan bli riktigt jobbigt om det blir högt tempo och över sex perioder.

Samtidigt har vi ett spel som Löven inte är i närheten utav när det sitter. Vi vet precis hur vi ska spela och har en trygghet i det. När vi orkar forechecka hårt och vågar stå upp med backarna (så vi inte ramlar hem som mot Almtuna senast) är vi oerhört bra defensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
J F K:

Jag tycker lite tvärtom inför kvällens match, blir det högt tempo och fysiskt som mot HV så tror jag vi tjänar på det, löven har många spelare borta. Vet inte vilka som är tillbaka till ikväll men tidigare har Perron, Fitzgerald, Girard, Plant, Vainio, Selin saknats, det är ganska tunga pjäser i deras lag och de har också gått hårt på folk på slutet och i princip spelat på tre kedjor.

Vår chans ser jag i att driva upp tempot och spela fysiskt och pressa deras backar precis som vi gjorde i två perioder mot HV, lyckas vi med detta blir det jobbigare för dem än för oss över 6 perioder.

Har vi tänk att spela som mot Almtuna kommer det vara över efter första perioden i varje match.
Kommentera

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
J F K:
Jag håller med dig, dock, är MoDo på hugget i kväll och hittar viljan (som de brukar när det behövs) så vinner vi! MoDo verkar bli bättre de kvällar det verkligen gäller, medan de endast ”snorklar över vattenytan” andra kvällar (vinner ändå) (y)
Jag tror MoDo kommer ut heltaggade i kväll och vinner enkelt!
Kommentera