1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2275346

Sv: Silly season
hompa90:
Varit uppe innan men hellre att någon delar info en gång för mkt än inte alls! 😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Jag är tudelad över Dahlroth. Jag tycker att när han spelar enkelt och inte försöker söka ett snyggt/svårt alternativ är han en riktigt bra defensiv allsvensk back. När han istället försöker vara en konstruktiv back är han direkt svag.
Han är ingen raket på skridskorna, men det kan han kompensera för och via sitt fysiska spel sköter han defensiven riktigt bra.

Sedan tycker jag att det finns ett väldigt stort frågetecken kring honom. Hur kan det komma sig att han som trettioåring fortfarande inte fattat vad hans styrkor som hockeyspelare är? Hasse Johnsson var också en stabil defensiv back, men han kom till NHL tack vare att han aldrig försökte vara någonting han inte klarade av. Han bröt pucken och spelade till Kaberle eller slog sarg ut.
Att Dahlroth sedan fuskade med sommarträningen kom verkligen som grädden på moset. Det ger så dåliga signaler att jag bara häpnade. Återigen är det väl någon form av arrogans eller en självgodhet att han minsann inte behöver spela enkelt eller som här träna riktigt hårt för att hålla på allsvensk nivå.
Kommentera