1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2281495

Sv: Silly season
J F K: Jag vete fan i så fall. Då kör jag nog hellre på Nordin säsongen ut så kanske vi har nytta av honom på riktigt nästa år. En interimskonsult, ja det vet man ju hur det är. Sänder konstiga signaler till resten av organisationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: utan att kommentera mcintyre som jag inte vet någonting om så tycker jag att du har rätt om vi var helt skyddade från skador, covidutbrott, avstängningar med mera men som läget ser ut så är vi ett bortfall från att ha nordin som andracenter och i det läget modo är i så vore det nog lämpligt att ta in en kropp eller två till, precis som tanken är,, även om det bara blir för tre månader

får inte heller glömma att j20 kan behöva ha lindewall mfl i slutet av säsongen också även om fortsättningsserien börjat lovande, då blir truppen ännu lite tunnare :)

sen som sagt vet jag inget om mcintyre, jag personligen tror (nyckelord) inte han är aktuell för modo, samtidigt tycker jag hinken kan få den tilliten att om han anser att det är rätt person så tror jag också det, än så länge har inte misslyckats nämnvärt och han kan mer än mig om det mesta i hockey gissar jag :) är fortsatt väldigt tveksam till gamla nordamerikaner...
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: Nu tror jag att han är något snäpp upp mot Nordin och har mycket värdefull rutin. Det blir märkligt att kommentera spelare som man bara kan läsa statistiken ifrån och se vilka klubbar denne representerat. Man har dålig koll på vilken roll spelaren haft i laget, kedjekamrater osv.
Kommentera