1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474693 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2284216

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
Bössa 68: Helt ärligt Boys, intervjun finns ju att lyssna på!?!
I intervjun med Hinken förklarar han att det fanns en klusil när man signade Modigs men att ligan sedan gjorde om reglementet så dessa klausuler inte fick förekomma.
Det innebär ju att alla redan signerade kontrakt gäller oavsett om reglerna ändras i efterhand.


De vi vet:
Modigs ville hem till sina polare i Linköping och Hinken har tydligt klargjort att han inte vill ha spelare i Modo som hellre vill vara någon annanstans, vissa kanske tycker det är dumt och jag håller med om att tajmingen att släppa Modigs just nu känns lite illa, men detta innebär samtidigt att modo mest troligt fått någon form av ersättning av Lhc för att släppa honom redan nu, och dessa pengar kommer innebära att man kan buda på bättre spelare som faktiskt vill spela i Modo.

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det kommer in ett par riktigt starka namn inom några veckor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
Gavelo:

Ja precis som du skriver, klausulen fanns där när det fortfarande var ok att ha den, sedan gjorde man om reglerna. Kan ju varit så att Modigs kontrakt ändrades eller att regelverket står över en sådan klausul, och ingen tänkte speciellt på SHL-klausulen eftersom den var så långt ifrån aktuell att aktiveras. Vi ska ju komma ihåg att Modigs var ju andrasorteringen i SHL.

Sedan får LHC intresse för nästa år och pratar med Modigs och undersöker om han kan komma redan denna säsong. Modigs kommer då och tänka på klausulen som han hade (men tagits bort när regelverket ändrades), han blir då sur och sätter sig på tvären för att han tycker Modo ska hedra det kontrakt man hade i början och släppa honom. Diskussioner med Modigs Gradin/Karlin uppstår och han är negativ och inte fokuserad på match/träning. Gradin finner det bäst att förhandla med LHC och få en summa för Modigs och sedan släppa det tjuriga barnet.

Det är också en variant hur det kan ha sett ut.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
Gavelo: köper din tro på det hela och hoppas den blir det bästa. hoppas vi kan landa 2 smaskiga jyföevä (nyförvärv enligt telefonens nya sätt o stava) och man kan ju inte klaga på Modos sista sillyvärvningar sedan sent 2000-tal så nu är jag positiv igen 😄

Älskar oss!
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
Gavelo: nä inte ett dugg starka namn 🤮🤢🤮
Kommentera