1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479814 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2284340

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
puffe: Så är det säkert. Det finns alltid de på ett forum, som kommer försvara spelare oavsett vad också. Som, vägrar inse bristerna för man vill skydda sin spelare.
Sanningen är väl någonstans mitt emellan ofta. Det finns inte sällan skäl till att någon får skäll, men som du är inne på kan det bli slentrianmässigt för att det är enklare att hitta en sådan förklaring än att laget inte räcker till på annat sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
J F K: Håller med, ensidig positivism är ganska jobbigt också. Men Hasa är 21 år, gör sin tredje riktiga säsong i vår serie. Han lär inte bli sämre med åren. Med hans offensiva spelstil är det lite synd att han inte får en 'Timander' bredvid sej. Då skulle hans misstag inte bli lika tydliga. Tycker dock han är lagom bra för att kunna fortsätta växa i MoDo
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
J F K: Mjo, men sedan tror jag även att det är lättare att acceptera när spelare gör misstag för att de inte riktigt håller måttet än för att de är nonchalanta och/eller försöker spela över sin förmåga. Det är samma sak med Sveningsson, som gång på gång försöker dribbla sig emellan tre motståndare trots att han aldrig lyckas, och kan ta 10 avslut i en match trots att varenda skott sitter i planket. Både han och Hasa tillhör såklart de mer talangfulla i laget, men de är inte _tillräckligt_ bra för att kunna komma undan med att uppträda som de gör.

Folk svor över Erik Karlsson, David Rundblad, John Klingberg med flera när de var unga också - Det är liksom inte personligt, utan en konsekvens av den avsaknad av konsekvenstänk som många yngre talanger har. Alla vet att Hasa är talangfull och det är därför man blir så vansinnig när han uppträder som han gör. Jag har svårt att digga Woods av samma anledning; Han är lagets i särklass mest talangfulla spelare, men kan likväl se nonchalant ut i 50 minuter av matcherna. Det blir lite som med Dick Axelsson. Woods producerar dock så bra framåt att det är svårt att vara alltför kristisk.

MacMaster var väl säsongens stora besvikelse före skadan, men han accepterade sin roll och jobbade och slet, och då blev det svårt att hacka på honom.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
J F K:
Ja det är sant kommer försvara Hasa intill döden 😂
Kommentera