1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478115 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2284349

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
J F K: Håller med, ensidig positivism är ganska jobbigt också. Men Hasa är 21 år, gör sin tredje riktiga säsong i vår serie. Han lär inte bli sämre med åren. Med hans offensiva spelstil är det lite synd att han inte får en 'Timander' bredvid sej. Då skulle hans misstag inte bli lika tydliga. Tycker dock han är lagom bra för att kunna fortsätta växa i MoDo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
puffe: På ett sätt ja, men på ett annat sätt så skulle han aldrig behöva bättra sig med en Timander bredvid sig. Hans svaghet är ju främst mental. Han har en övertro på sin egen kapacitet och sin egen betydelse. Han tror ju att han är en Erik Karlsson, men har inte fattat att Erik Karlsson blommade igenom ordentligt först när han började sköta defensiven ordentligt. Första säsongen i NHL hade han väl sämst plus/minus av samtliga vill jag minnas.

Jag skrev det också, men Bad Brett tydliggjorde det. Det är inte prestationen eller resultatet av prestationen som retar mig. Det är att han borde kunna så mycket bättre om han bara blev lite ödmjukare och lyssnade till de råd som rimligen ges honom. Man måste i sammanhanget älska sådana som Hasse Jonsson. Hade inte ens en tiodel av Hasas talang spelmässigt, men fattade tidigt hur han skulle maximera sin prestation som hockeyspelare.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
puffe: Hasa kommer spela i SHL innan vi har fått ordentlig användning av honom.

Ja, jag är lite bitter.
Kommentera