1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480236 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2286344

Sv: Silly season
Rytter:
Iom att att Ohlsson funkar i första tycker jag det blir lite extra spännande hur en 3 jobbas ihop. På allsvensk nivå tror jag Keheller kan fixa sina poäng själv ser gärna att vi får 3 kedjor som kan hota framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov:

Ja jag är inte så säker att vi behöver en offensiv stjärna till första, frågan är ifall inte denna uppsättning kan klara att hålla produktion mha Woods och Sam. Tycker Ohlssons fart verkligen har bidragit i de senaste matcherna, så ser gärna att man fortsätter ett tag med honom i denna.

Han åker skridskor och jobbar hårt och behöver inte ha mycket puck, skapar fina ytor till Sam och Woods samt jobbar fast lösa pucker. Kan vara så att en till puckskicklig spelare i den kedjan blir för mycket, alla vill ha puck och fördela spelet.

Vi såg ju med Modigs att kedjan var grym när de hade en bra dag, men när de spelade mer en och en och alla ville ha puck så försvann de i vissa matcher och det var slarvigt och hafsigt spel. Tror faktiskt Ohlsson kan göra kedjan jämnare men vi offrar lite offensiv spets.

Är nog inne på samma linje som dig, hittar vi inte en Kaut till första som både besitter skills, hårt jobb och fysik som kan lyfta kedjan så tycker jag nog att man ska satsa på att skapa en till kedja som kan vara offensivt hot ifall den första har en sämre kväll.

Woods-Sam-Ohlsson
Svenningsson-EJK-Aagaard
Tyler-MacMaster-Mannberg
Sylle-Max-OP

Detta skulle kännas som tre kedjor som alla kan skapa offensiv.

Vill man sedan värva vidare och det visar sig att första inte producerar över tid med Ohlsson så kan man antingen leta en spelare till första eller så kan man leta en center till tredje för att sedan få ut MacMaster på en kant. Här skulle kanske Niderbach passa in fint med Tyler och MacMaster på kanterna.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov:

Hade kunnat tänka mig om MoDo la frågan hos Mora om de kunde tänka sig sälja Kalle Miketinac som är en riktigt bra center på allsvensk nivå men som inte hittat rätt i Mora. Tror även hinken va intresserad innan säsongen startade.
Kommentera