1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2289067

Sv: Mora - MoDo 220211
Dundee: Positivt: Första kedjan tycker jag inte saknar Modigs alls? Är den till och med bättre nu med Ohlsson?
Övriga kedjor tycker jag inte verkar helt under isen. Tycker vi avväpnar Mora ganska enkelt i egen zon, kanske på grund av våra fenomenala backar och flera kedjor har gjort ett bra jobb. Den enda jag inte "sett" är den med Sylwander och OP idag även om Tjernström hade någon bra aktion.

Tycker 2-0 är i överkant och med lite medstudsar hade vi antagligen stänkt dit någon, men jag tycker att vi generellt behöver arbeta ganska hårt för att kunna sätta puckar, inga billiga mål som vi bjuds på utan det är fantomräddningar, stolpskott, ribbträffar som sätter stopp för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - MoDo 220211
Hakning-Henrik: Jag tycker att första kedjan saknar Modigs eller rättare sagt den spelartypen tyvärr. Ohlsson gör ett grymt jobb men det hände mer med Modigs i den femman tyvärr.
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 220211
Hakning-Henrik: instämmer helt med allt, 1-0 kom helt ologiskt. Hård press både innan o efter målet! Sedan mål i 5 mot 3 o tikkanen känns inte stabil. Släpper in ett mål intill kroppen o det var nära 3-0 på ett liknande skott dessutom! Borde haft minst 1-1 efter första, men tror vi klarar minst kryss iaf
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 220211
Hakning-Henrik: bra analys och när mcmaster, aagard samt en till sniper ansluter blir det svårt att slå oss
Kommentera