1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480685 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2290735

Sv: Silly season
Filiphm: Jag förstår att vi letar efter förstärkningar på andra positioner och att vi har ett av seriens bästa målvaktspar, men ...... Barto gör skillnad. Tex i all ära. Han har varit fantastisk, men han är inte ett monster som Barto. Jag hade gärna sett att man försökte värva honom. MoDo har aldrig haft en bättre målvakt! Ullmark kanske är bättre idag, men han var det inte då han spelade i MoDo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Snipan: klart vi haft bättre målvakter än Barto, t ex Sune Ödling och Micke Tellqvist.
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan: Kan inte tänka mig att vi lägger pengar på det. Vad skickar det för signaler till Tex som varit en av seriens bästa målvakter och som vi har på kontrakt under nästa säsong? Barto har också en historik gällande kvinnomisshandel och missbruk. Vet inte hur roligt Löven tyckte det var med Belov ifjol och det är en reell risk att Barto återfaller såklart. Det är en väldigt stökig person utanför rinken.
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan:
Ja och hur ska vi göra det ? Har du tänkt dig att ett HA lag ska köpa ut en målvakt från ett KHL lag ? Har vi ens nog pengar om dom totalt rensar kontot att göra det.
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan: om nu Tik värvat en rysk back kanske vi kan låna Albin Carlsson, gjorde en kanonsäsong i fjol med bäst +/- i hela allsvenskan, skadad i höstas o inte fått mycket speltid efter det
Kommentera