1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2291670

Sv: Silly season
Rytter: när jag ser Hv71's lag, så ser jag en hel del första kedja spelare , och allt för mycket kockar i laget, vilket kan leda till härdsmälta eller success

sen vet man inte, vilka ska dom nu " plocka " bort från deras start lag?

vilken back är det som kommer få mindre speltid?

dom har ju redan Norbe på läktaren
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nooky: Tror faktiskt att Hv kan få ihop det ganska bra även om det är många "kockar" med de tränare de har och finns en hel del hemvävt som säkert kan ta den rollen som behövs för att laget ska ta steget upp.
Sen är det helt rätt som (Laban) sa att det är dyrare att inte gå upp än att betala dessa pengar för Powel och Kelleher (ca 2,5milj)
Så har man pengar varför inte nyttja dem! kommer inte bli lättare att värva och behålla spelare om de blir kvar i allsvenskan.
Kommentera

Sv: Silly season
Nooky:

Ja det kan bli lite för mycket stjärnglans. Återstår att se hur de får ihop det. Antingen blir det succé och de bara går igenom slutspelet rent, eller så kommer det hacka när alla vill vara stjärnan.

Just värva kända starka namn men inte bygga ett lag med rätt roller var ju vad som fick de att ramla ur shl.
Kommentera

Sv: Silly season
Nooky: Tror tanken är att ha 3 producerande linjer och en ”brunkarlina” typ Karlskoga och ta bort motståndarnas främsta. Sedan mycket osäkert med t ex Önerud o Ullström. Men 2 bra PP-uppställningar nu
Kommentera