1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481060 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2294785

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Dundee:
Tycker inte det är så mkt att klaga på faktiskt, jag tror att vi fått väldigt mkt poäng för de pengar vi plöjt ner i spelartruppen.

Sen tycker jag fanskaran har en tendens att vara alltför kritisk. Vi gör en kanonsäsong och kan visserligen ryka i kvarten men det kan man oavsett. Men skulle säga att chansen är större att vi spelare final än att vi inte gör det. Tycker vi skulle värvat någon till men Henrik gjorde avvägningar och på goda grunder avstod han säkert.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov:

Tror det är få som klagar på placeringen i serien, sett till förväntningarna.

Dock tycker jag det är befogat att ifrågasätta vår form och inställning så här nära slutet på serien. Det är oroande att dessa individuella missar i försvaret fortfarande sker och att vår inställning inte är på topp. Dessa missar har funnits där sedan start och vi har inte blivit bättre på att minimera dem utan snarare har det blivit sämre istället. Tycker vi var stabilare i försvaret där i nobember/December.

Spelar vi med denna i ställning imorgon kommer vi åka på en lika stor förlust som löven mot AIK.

Såklart en styrka att vända matcher och vinna ändå, men så enkelt kommer det inte vara i ett slutspel om motståndarna är taggade och spelar på 100%.

Det är inte bara att trycka på en knapp så börjar man spela slutspelshockey, utan det måste sitta där nu de sista matcherna.

Hoppas verkligen karlin har några trix för att göra oss redo för slutspel, annars kan det roliga ta slut fort.
Kommentera

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov: Man ska ej chansa och betala monster summor ala HV71. Vi gör en kanon säsong jag hade själv hoppats på top6 så för min del har dom överpresterat. Men samtidigt nu när vi lyckats placera oss så bra så kanske man måste våga chansa med för nästa säsong vet ju alla hur det säkerligen kommer se ut. Går vi ej upp är det bara börja om på ruta 1 igen och spelare flyr för shl.

Eller så är man nöjd om man åker i kvarten och satsar nästa säsong för att ta steget uppåt. Vi har en bra trupp men på tok för tunn för skador. Men jag är jättenöjd själv med säsongen så här långt. Men när man kommit dit vi är så vill man ju gärna gå längre.
Kommentera

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov: Dagens match är slarv, men alldeles oavsett gör vi en fantastisk säsong. Att ledande spelare är iskalla 1 mån innan slutspelet ser jag nästan som positivt, hade varit nojigare om det vore tvärtom.

Hoppas dock vi kan behålla andraplatsen, den kan bli värdefull.
Kommentera

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov: Ingen är besviken över säsongen. Man är besviken över att vi gång på gång slarvar bort matcher genom att inte fokusera i 60 minuter. Oftast är problemet i början av matcherna, nu var det i slutet.

Kan vi inte lära oss att spela hockey i minst 60 minuter kommer vi åka ut direkt i kvarten.
Kommentera

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov: Ert lag är otroligt ..hur än ni gör så vinner ni , inte alla lag dom gör det !
Kommentera