1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481108 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2294920

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov:

Tror det är få som klagar på placeringen i serien, sett till förväntningarna.

Dock tycker jag det är befogat att ifrågasätta vår form och inställning så här nära slutet på serien. Det är oroande att dessa individuella missar i försvaret fortfarande sker och att vår inställning inte är på topp. Dessa missar har funnits där sedan start och vi har inte blivit bättre på att minimera dem utan snarare har det blivit sämre istället. Tycker vi var stabilare i försvaret där i nobember/December.

Spelar vi med denna i ställning imorgon kommer vi åka på en lika stor förlust som löven mot AIK.

Såklart en styrka att vända matcher och vinna ändå, men så enkelt kommer det inte vara i ett slutspel om motståndarna är taggade och spelar på 100%.

Det är inte bara att trycka på en knapp så börjar man spela slutspelshockey, utan det måste sitta där nu de sista matcherna.

Hoppas verkligen karlin har några trix för att göra oss redo för slutspel, annars kan det roliga ta slut fort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Rytter: Hästens 5 senaste hemma innan denna, 3 vinster ordinarie tid bl.a 5-1 mot Vik, en förlust i förlängning (Kik) en förlust ordinarie (3-4 HV )
Kommentera

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Rytter:
Visa mig det lag som spelar utan missar, turneringar med de absolut bästa på plats avgörs av enkla misstag nästan oavsett sport. Sen handlar det såklart att om att minimera dem men det tycker vi lyckas med rätt så bra. Tror det kommer göra stor skillnad med Nikolajs och McM
Kommentera