1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2295623

Sv: MoDo vs AIK 200220
J F K: Poängen är att om det inte finns en mätbar positiv effekt av ett beslut, så är beslutet alltid felaktigt. Om MoDo till exempel åker ut direkt i kvarten och samtliga toppspelare likförbaskat lämnar för andra klubbar, så var det uppenbart fel beslut.

Huruvida spelarna irriterar sig på Modigs i omklädningsrummet är irrelevant så länge resultaten är bra. Så om en positiv mätbar effekt saknar (och det gör den onekligen såhär långt), så är det dumstrut på.

Sedan så kan såklart mjuka värden spelar roll över tid, men nu handlar detta om en grupp högavlönade proffs där flertalet av de framstående spelarna gissningsvis redan har gjort klart med nya klubbar till nästa säsong ifall vi inte går upp.

Du har rätt i att jag inte har någon större erfarenhet av hur viktig stämningen i omklädningsrummet, men som sagt, om det nu är så att jag är ute och cyklar, så måste det likväl kunna mätas objektivt i form av förbättrade resultat. Nästa säsong är ju egentligen irrelevant, då de hade kunnat släppa honom efter säsongen om det nu var det ett sådant problem. Så det enda som räknas är resultaten här och nu, och det ser inte lovande ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs AIK 200220
Bad_Brett: Det finns absolut ingenting som säger att denna formsvacka inte hade kommit oavsett om Modigs var kvar eller inte.
Dessutom så får man betrakta denna övergång, gratis och mitt under säsong, som väldigt speciell. Vilket säger mig att även anledningen till det var väldigt speciell också. Så tycker du förenklar det lite.
Kommentera