1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483078 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2295883

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Lagets spelarråd är nog initialt informerade om läget, nu är ju sånt här väldigt känsligt då det gäller familjen. Fruktansvärt att det går så långt att familjen dras in. Men normallt så diskuteras allt kring laget ganska regelbundet under säsong. Nu vet jag inte hur Wallson är som människa/tränare, men tror nog han diskuterat detta med spelarråd samt sportchef.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Idbyn:

Det som gör det märkligt är ju Kenttäs uttalande om situationen. Känns inte riktigt som han sätter ner foten och markerar kraftigt. Jämför med t.ex hur det hanterades när Glader blev hotad.

Jag tycker detta är ett rätt klumpigt uttalande av PK. Varför ens prata om passionerade fans och att det är tufft och blåsigt och att man får leva med det till en viss del. I ett fall som detta ska man ju försöka att bara stötta och fördöma och inte yttra något som kan anses som förmildrande omständigheter.

Wallson ska ha blivit berörd av den hårda tonen och enligt pressmeddelandet på Björklövens hemsida ska även hans familj ha blivit påverkade.

– Hans har haft fullt förtroende från vår sida och det är väldigt tråkigt att det slutar så här. Men vi stöttar honom fullt ut. I den här branschen är det tufft och blåsigt om de sportsliga resultaten inte går med en. Särskilt i Björklöven då vi har väldigt passionerade supportrar. Det får man leva med till viss del. Men det ska aldrig gå så här långt, säger Per Kenttä, sportansvarig för Björklöven.

Gick det så långt till att det kommit hot eller liknande mot Wallson?

– Det är fel om jag ska gå in på digniteten av det som inträffat. Det får Hans berätta om han är bekväm med det. Det jag kan säga är att det är fel när det går till personangrepp. Det är aldrig acceptabelt.
Kommentera