1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481703 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2297665

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Bäst idag var andrakedjan, tycker även fjärde gjorde en fin match. Aagaards intåg har verkligen gett energi.

Förstakedjan får man väl ge lite tid då det är en ny kedja. Jelisejevs tycker jag ser bra ut, fina händer och en effektiv skridskoåkning och ett jävla skott, det som slog mig var att han jobbade hårdare utan puck än vad jag trott. Ofta först hem av forwards i backcheck. Blir bra detta när han får träningar och matcher.

Dock är jag orolig för Bernhardt och Näsen, bägge är under isen just nu jämfört med tidigare. De måste upp två/tre snäpp till ett slutspel då de är våra backar som ska sluka mycket istid. Speciellt Bernhardt tycker jag tappat, från att aldrig gett bort en puck eller slagit bort enkla passningar så har han nu rätt hög felprocent för att vara honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Aagard visar ju ikväll varför han är vår kanske viktigaste spelare.
Inför matchen, under matchen, när man ska tacka publiken, i omklädningsrummet efter match, flera gånger ser man hur han snackar med, kramar om och peppar Jelisejevs.
Han verkar vara en helt fantastiskt bra kille utanför plan. Att han verkligen försöker få in Jelly (ska vi säg så?) i gruppen.

Sen att han verkar bara blivit bättre såelare också efter OS gör ju inte saken sämre.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Mja. Bernhardt har slarvat i försvaret hela säsongen, men han har gjort så extremt mycket bra saker att det har varit lätt att se mellan fingrarna.

Nu när de bra sakerna är färre och misstagen blivit fler så blir det såklart mer uppenbart.
Kommentera