1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2313828

Sv: Silly season
Tarasov: Poäng är inte allt.

Nu är jag på gott humör ikväll och ska låta bli att dryga mig... Kan erkänna att jag hade fel om Peters till exempel. ;-)

Jag är en av de som har hackat på Hasa under i princip hela säsongen, och fick mycket skit för det. Min uppfattning är att Dahlroth fick mycket av den kritik som egentligen Hasa skulle ha haft. Exempelvis svor många här över hur horribel Dahlroth var i 8-1-förlusten mot Björklöven, men få tog upp att Hasa var -5 i den matchen.

Efter att Dahlroth lämnade, har det blivit mer uppenbart att det var Hasa som i regel ställde till det för Dahlroth, och inte vice versa. Därför har också kritiken blivit mer omfattande. Men i höstas var jag en av relativt få som hackade på Hasa. ;-)

Grejen med Sveningsson är att han är en sådan där spelare som gör sin omgivning _sämre_ genom att gång på gång spela alldeles för svårt. Han är så pass tekniskt begåvad att han givetvis kommer göra en hel del poäng, framförallt mot sämre motstånd, men den totala avsaknaden av spelsinne i kombination med en övertro på sin egen kapacitet, gör att nettovinsten blir tämligen liten.

Med det sagt tror jag säkerligen att han med tiden kommer hitta en roll som passar honom där han kan utnyttja sina färdigheter till max.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Det är lugnt du får vara hur kritisk du vill😀.

Kanske har jag fel men mitt intryck är att ganska många härinne tycker Hasa varken gör från eller till, alternativt mest från. Eller så låter ni som ogillar honom ofta och högt
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Han har riktigt bra fart, han har blivit bättre i närkampsspelet och har bra teknik.
Jag tror på en utväxling i rätt miljö och att framförallt Jonas och till viss dem Karlin kan jobba med honom. Få honom att spela enklare och rakare helt enkelt.

Men, jag ser mer uppsida i andra forwards.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Är detta inlägg ditt sätt att inte dryga dej :) Hoppas Sveningsson avgör i sjätte mot Hv då, gärna framspelad av Hasa . Vill se ett viktigt avgörande på hemma-is, för en gångs skull
Kommentera