1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2319228

Sv: Kristianstad - MoDo 3 och 4:7
Hakning-Henrik: skäms! Ingen vinnarskalle. Torsk mot ett skräplag. HV vinner med11-2!!! Snacka om klasskillnad. Tror halva laget redan tänker på nästa säsong. Glöm shl. Dra åt helvete johansson Bjurö och reideborn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - MoDo 3 och 4:7
Frontschwein: Det är proffs som beter sig som korplirare i ett slutspel. Inte acceptabelt. Fram med hjärtat och gör om och gör rätt!
Förluster kan jag acceptera, inte dålig inställning.
Kommentera

Sv: Kristianstad - MoDo 3 och 4:7
Frontschwein: Ja, det var lite detta jag syftade på när jag tjatade om Modigs. Jag blev anklagad för att inte begripa hur viktig stämningen är i omklädningsrummet, hur HV's tokvärvande kommer straffa sig eftersom det kommer bli dålig stämning etc.

Men likväl vinner HV med 11-2 och vi ser inte ut att vilja spela överhuvudtaget. Så min fråga kvarstår om det där med att få in "rätt personlighet" verkligen är så jäkla viktigt. Kanske är det effektivare att värva ihop ett lag som är tillräckligt överlägset?

Och nu kommer folk komma dragandes med att vi inte kan matcha HV's plånbok etc. Nej, inte i år. Men under de säsonger vi har varit i HA, så har vi säkerligen haft en av de saftigaste budgeterna i genomsnitt. Vi får ut kass bang-for-the-buck. Man är överlycklig över andraplatsen, men i ärlighetens namn, vilka lag hade varit acceptabelt att ha före oss? Björklöven kanske, men sen?

Att klubben blivit misskött i åratal har gjort att förväntningarna har gått ner rejält. Men allt annat än hockeyallsvensk final bör ses som ett misslyckande - varje år.

Timrå och förmodligen HV 71 har visat att denna liga är tillräckligt ojämn så att det räcker att ställa ett tillräckligt bra lag på banan för att avancera enkelt.

Förhoppningsvis blir det bättre om Hinken får bygga från grunden, men i ärlighetens namn är det huvudsakligen hans värvningar som har floppat hittills i slutspelet...
Kommentera