1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2320500

Sv: Kristianstad - MoDo 3 och 4:7
Bad_Brett:

Gällande Nordin så tycker jag han går från klarhet till klarhet, från att ha inlett valpigt och varit svag i närkamperna och rätt felpositionerad defensivt så har han nu blivit en riktig seniorspelare.

Känns tryggt nu när han är på isen och han har lärt sig använda sina styrkor som sin teknik, storlek och förmåga att läsa spelet. Trots att han inte har styrkan i närkamperna kommer han långt med att vrida och vända bort motståndare och skydda pucken med sin långa räckvidd. Tror att han studerat Sam en del och hur han använder storleken till sin fördel. Sedan är han lugn och trygg med puck och kan hålla i den lite extra innan han hittar ett enkelt spel. Han är ingen kreativ playmaker men han slår sällan bort puckarna.

Med en riktig försäsong så har vi en bra 3/4 center i truppen som dessutom har offensiv potential och kan ta stora steg under en säsong.

Riktigt kul att se hans utveckling, han har verkligen lärt sig spela seniorhockey.

Tycker kedjorna idag såg bra ut. MacMaster kommer mer till sin rätt som center mellan Ohlsson och Mannberg och var mer delaktig i spelet. Fortsätt så här nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - MoDo 3 och 4:7
Rytter: hur fungerade Svenningsson i första?
Kommentera

Sv: Kristianstad - MoDo 3 och 4:7
Rytter: Lite roligt att man hann glömma att MacMaster var värvad att spela center ändå.
Kommentera