1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2320621

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Kanske lite missvisande att dra slutsatser efter en match, MEN, jag tycker att kedjorna kändes väl balanserade.
Sven verkar ju passa alldeles utmärkt i den tämligen påhittiga första kedjan och kunde väl iaf haft ett par mål till på sitt konto.
Tanner med olsson och Mannberg var helt lysande igår, hårt jobb, mycket fart och bra defensivt men framförallt skapade man enorm oreda offensivt för Kristianstad.

Sist, Nordins intåg tog den annars så osynliga 4:e kedjan upp flera snäpp och bara de att OP gör 2 mål säger en hel del om Nordins betydelse.

Utan att säga för mycket så kan Nordin trots spelare som Woods, Berna, Sam mfl. ändå vara årets utropstecken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jisses vad mycket mer de fick uträttat igår med Nordin som center. Jag gillar Tjernström men jag tror att Sylle och OP passar bättre med Nordin.

Nordin hade en sekvens där han nästan såg ut som Foppa när han vände bort spelare 3-4 gånger där han även använde sin fysik för att trycka bort dem. Jag tror vi har en potentiell "late" bloomer i Nordin. Dessutom är han tekniskt ganska skicklig, vilket han får mycket mer tid att använda nu när han blivit bättre i närkampsspelet.

Hoppas att han fortsätter så!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Min uppfattning är att om inställningen bara varit rätt så hade flera konstellationer fungerat bra. Förmodligen inklusive Macmaster i första. Nu kanske det här var ännu mer optimalt, men min poäng är att jag tror att oavsett förändring hade vi visat mer balanserade kedjor bara genom att man faktiskt åker skridskor.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Problemet med Sylle är att det känns som att han bara åker in och dumpar puck i rundeln eller så ser man hans "patenterade" långskott på mål. Även om det är deras jobb så kan man ändå önska lite mera konstruktivitet emellanåt.

Måste våga leta lite mera blad vid "zone-entries".

Skadar inte att få in någon som är skicklig med pucken och som kan lösa svåra situationer på små ytor. Räcker gott och väl med två grovjobbare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Håller med, Svenningsson påminner lite om modigs i fart o skott så han passade bra i 1:a, 4:e blir något mer offensivt farlig med Nordin där
Kommentera