1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482864 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2323092

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag har matats med snack om hur "alla som varit i ett omklädningsrum förstår hur viktig lagsammanhållningen är" och hur "HV 71 kommer få problem som bara värvar namnkunnigt".

Nu verkar HV 71 krossa allt motstånd och MoDo, som gång på gång tjatat om vikten av att få in "rätt personlighet" är ett av de sämre lagen såhär långt i slutspelet. Och på något jäkla vänster lyckas du få det till att ...du hade rätt? Eftersom HV 71 inte slog poängrekordet? Och eftersom MoDo trots allt slutade högre i tabellen än ifjol? Vad spelar ens fjolåret för roll med tanke på att samtliga allsvenska klubbar - inklusive HV 71 - i princip måste bygga om truppen inför varje säsong?

Om vi åker ur mot KIK, vill jag inte höra massa trams om "hur vi minsann är på väg åt rätt håll" etc. Då får ni fan sluta larva er och säga "Bad Brett hade rätt, vi hade en övertro på stämningen i spelarbussen och det var fel att skeppa vår bästa forward".

Herrejösses.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Hade MoDo fått en krona till nästa budget för varje gång du nämnt Modigs de senaste två månaderna hade vi utan tvekan kunnat göra samma resa nästa säsong som HV71 gör nu.
Tills dess får vi lov att gå en mellanväg och ställa mindre namnkunniga lag på isen som är kryddade med spets och då är gruppkemin viktig. Tror man att man som enskild individ är större än gruppen och klubben ska man ut på örat. Helt rätt agerat och visar en integritet utåt som stärker oss på sikt.

Nåväl. Nu har vi en bra möjlighet redan med dagens trupp att gå upp. Vi har slagit alla lag under säsongen och vi kan göra det i detta slutspel också. Igår hade vi lika gärna kunnat vinna med 3-4 mål.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

På tal om att skeppa spelare, du kan ju göra avbön direkt nu om du vill.

Jävla tur vi inte skeppade Aagaard förra säsongen som du önskade, enligt dig skulle han ju ut ur klubben då han var vår sämsta spelare tillsammans med Olhaver.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Du har för grandios självbild !

Hoppas entrecoten smakar
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Vilka är vi?
Kommentera