1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482611 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2324157

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Tyler Durden: Hur vore det om backarna för det första har som enda mål att vara först på puckarna även om man får en fet tackling, sen måste vi börja läsa spelat så vi inte bara står och ser på när saker händer, att vi faktiskt kan vara lite före in i vissa situationer.
Sen måste Modo sluta att spela alla 5 spelare inom en ruta framför tekningscirklarna, vi har ju ingen att passa om vi erövrar puck, titta bara på Kik, dom har 2 gubbar i passningsfickorna som dom kan passa när vi ”pressar”

Nä jag är sjukt besviken på att Modo är så jävla passiva.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Gavelo: Ingman och Hasa helt värdelösa i första perioden. Bernhardt tillför med 0 likt tidigare matcher och drömmer sig nog hem till DIF. Men det här vänder vi!
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Gavelo: Jo, håller framförallt med om forecheck. Man åker fram med en eller möjligen två spelare, men då man inte ligger tillräckligt nära motståndarna så går det hur enkelt som helst att spela sig ut ur pressen med en enda lång passning. Det som är anmärkningsvärt är ju att det varit precis så Karlin tagit sig ut ur MoDos press tidigare så han borde kunna justera.

I mina ögon måste backarna våga kliva upp lite högre. Man får ta med sig tredjegubben hemåt, men man måste våga sätta press.

Tycker att det blev lite bättre andra halvan. Det är inte direkt så att de skjutit extremt mycket mer skott än oss, utan skotten är helt jämna 9-9 varav de ledde ganska stort inledningsvis.
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Gavelo: man vet ju inte var man ska börja eller sluta i analysen över varför det ser ut som det gör…allt är ju totalt värdelöst. Får Leksandsvibbar tyvärr. Men större scenförändringar har ju hänt…nu är det bara hoppet som finns kvar.
Låst ämne