1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482908 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2324452

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Bad_Brett:

Löven är ett lag som kan checka rätt hårt, men inte i närheten av KIK. Så har vi lärt oss något från denna serie och är förberedda så kan vi ha haft fördel av att mött KIK.

Tycker serien löven-vik var mer oviss än 4-1 i matcher. Endast första där löven körde över VIK. Lyckades VIK skapa mycket skott och chanser på löven ska vi kunna det med.

Det enda vi får se upp med är Rahimi, han lär ju försöka släcka Woods i första matchen.

Lövens målvakt är bra, men tycker nog BIK och KIK har bättre keeper.

Detta blir tufft men inte alls omöjligt.

Dags för sylle, op, tjärnström att tagga till och tackla allt i grön tröja.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Rytter: Skönt att vi vann mot KIK för fy sjutton vad bra de var på att pressa oss i sin forecheck UTAN att tappa hela laget och hamna i underläge hemåt.

Något av det briljantaste jag sett och vi hade svårt med det i princip alla matcher. INGET annat lag har spelat så mot oss förutom HV71 i sista matchen vi mötte dem.

Dessutom när vi var i anfallszon klarade de av att ligga extremt jäkla högt på våra backar och få bort dem från spelet. Extremt imponerad av KIK och för att återkomma till det där att städa av lag, det är kanske inte helt fel att få en liten svårare nöt att knäcka. Matchserien som gick till 7 mot TIK och HV 2007 gav vårt lag en jäkla karaktär. Jag vill minnas att LHC städade av de andra lagen ganska enkelt och sen när det blev final så behövde man aldrig vara orolig nästan.
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Rytter: Ser vi årets resultat har det blivit klara hemmasegrar i alla möten. Håller den trenden så vinner vi med 4-3...
Låst ämne