1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479696 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2330961

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Nucky: Tror alla är överens om att vi gått lite i fällan i match 1 och 2, men så var absolut inte fallet igår. Som någon annan skrev så tror jag inte heller att Rahimi filmade när han hade en åkduell med Sveningsson, däremot föll han väldigt lätt vid utvisningstillfället och förstärkte i situationen innan när han slungade bak huvudet.

Sen när han faller som en jävla fura i åkduellen verkar domaren förutsätta att det skett något regelvidrigt eftersom det är en "stor" och "stark" spelare som faller när han i själva verket inte hänger med.

Situationen med Nörstebö tycker jag dock är värst när man blåser av ett MoDo-anfall och han spelar i bytet efter, avseende filmningar/förstärkningar.

Sen kan man i alla fall leva med att en korrekt utvisning blev matchavgörande istället för _två_ felaktiga utvisningar som föranleder en 5v3a t.e.x.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Hoppas inte ordet "Rahimi" används lika ofta vårt omklädningsrum som på detta - och andra - supporterforum. Snacka om att ha oss totalt på gaffeln. Otrolig losermentalitet att fokusera så mycket på en medioker spelare, oroar mig att Karlin visar sådana tendenser efter gårdagens match.
Kommentera