1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481492 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335925

Sv: Silly season
modomille: Inte satsade fullt ut?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
malkin: Till nästa år vill jag se ett lag byggt för slutspel snarare än att ta hem serien. Våra defensiva dippar som i princip funnits hela säsongen måste bort, likaså alibi-spelet när vi snurrar friskt i anfallszon utan att egentligen skapa nånting. Vi hade många stolp/ribb-träffar i slutspelet och förde oftast spelet vilket lätt lurar en att tro att man egentligen är bättre än man är.
Alla övertidsvinster och straffar som fixade segrar åt oss i serien skvallrade egentligen mest om en hög/bra kreativitet bland ett fåtal spelare och mindre om hela lagets kompetens.
Jag har alltid förespråkat att vi ska satsa på egna talanger vilket vi ska fortsätta göra, men jag hoppas också att vi får se ett bredare och starkare lag nästa år.
Kedja 3-4 måste upp i kvalitet, låt det kosta. Degen finns ju..

Vill också se en stabilare andremålvakt än Tikkanen som är lite för valpig. Vi ska inte vara så ENORMT beroende av enskilda spelare som man varit i år.
Med facit i hand kanske man skulle låtit Tikkanen stå match 6, men det är historia nu. Alldeles oavsett behöver vi bättre och skarpare bredd, då tror jag nästa vinter blir rolig.

Det som är glädjande är att Gradin/Karlin varit småsur och vresig mest hela vintern och ältat just detta slarv och loja inställning, så dom har såklart full koll på vilken typ av karaktärer som behöver tas in och vad som fattats.

Hoppas man satsar nu, det finns fan inget att fundera på. Stommen finns, degen finns och ledarna finns.

Låt Djurgården värva vad fan dom vill, det är inget vi kan påverka.
Kommentera