1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480504 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337123

Sv: Apropå ingenting...
grimiss: I årets MoDo, definitivt. Han spelade på en helt annan nivå än övriga spelare. Om han är en skitstövel vid sidan av isen har jag ingen aning om, men alla som kan ishockey inser vilken enorm potential han har, vilket också förklarar varför Linköping fortsatte ge honom chansen i förstakedjan, trots att det inte stämde riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
😴
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Även om vi bortser från de påstådda uppgifterna om att han inte gick ihop med gruppen, så går det att konstatera att Modigs presterade långt under nivå sin sista tid hos oss jämfört med början av säsongen.
Sen åstadkom han väldigt lite i Linköping trots stort förtroende. I slutändan fick han inte ens spela en sekund. Det är liksom fakta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Dina inlägg och hittepå-sanningar om Modigs är(och har varit under lång tid) sjukt tröttsam.
Vi fattar att du avgudar marken denne högst mediokre spelare går på, och att du försöker få sagt att ditt hockeyöga minsann ser sånt som andra inte ser. Men släpp det nu. Vi fattar vad du tycker dig veta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Då kan jag inte hockey, upplevde inte alls att han spelade på en helt annan nivå. Är det nån som iaf i perioder spelat på en helt annan nivå i årets modo är det snarare Sam i mina ögon.

Vad tror du LHC tycker om värvningen nu?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
HA har väldigt dåliga kommentator i mitt tycke, han Tobias verkar vara redan trött när sändningen ens började

Wessner hoppas jag inte får chansen att döma i SHL iaf, vi har tillräckligt med kassa domare där
Kommentera