1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337284

Sv: Apropå ingenting...
nyckelmatcher ikväll i kvalet till ha när hudiksvall (1) gästar östersund (2) samtidigt som nybro (3) gästar dalen (4)

rätt resultat i matcherna och hudiksvall kan i praktiken vara klara för hockeyallsvenskan. vi hoppas på en vinst för hudiksvall under ordinarie tid samt att nybro och dalen går till förlängning tycker jag :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Hudik eller Östersund vore ju strålande bra för oss resemässigt, för mig som bor i Sundsvall skulle Hudik vara utmärkt.

Om Modo nu skall gå händelserna i förväg, vilka spelare skulle troligtvis inte följa med HV71 upp i Shl?, jag misstänker att man inte kommer våga chansa på att ha för många spelare med upp från As, man vill nog undvika negativt kval första säsongen.

Tänker på spelare som Huhtala, Kehller, Shinkaruk, Billings Davidssons mfl.
Detta är ju normalt extremt bra spelare och skulle normalt kunna spela i ShL, men vågar Hv71 chansa och eller vågar någon annan SHL klubb signa dessa, några har ju testat Shl men inte lyckats (Billins, Kehller) medans några andra kanske inte varit så framstående i laget att man har många ögon på sig!

Personligen gillar jag Davidssons, tycker dom är extremt bra men i ett stjärnlag har dom fått spela 4:e kedja, kanske man skulle försöka få in i Modo till en 2/3 kedja.

Billins är en uppgradering av Berna, ungefär samma uppsida offensivt men Billins är bättre defensivt.

Huhtala är en åldring , tuff och rejäl med näsa för målet, skulle vara en given pjäs framför kassen och i en 3:e kedja, en kvalitativ uppgradering till OP.

Låt tankarna flöda, fel tråd men ändå silly!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Som sur-Jämte måste jag heja på mitt Östersund, men kan acceptera Hudik också.
Kommentera