1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474584 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337619

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Du ser ju tyvärr inte längre än näsa räcker.
Vi pratade om vad som kan göras för att locka fler abonnenter, det gör man inte genom att göra små justeringar.
Hur skall man nå 10000 som var den första siffran som diskuterads.
Vi har så många spelare med direkt Modo anknytning, Så vad är det som är så orimligt att sätta ett team på flyget till staterna för att snacka med Hedman, Adrian
, Hägg, Olofsson, Ullmark tex, jag tror dessa inslag skulle ljumna säljas separat för jag tror det finns betydligt fler människor än bara modoiter som skulle vara intresserade av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Du pratar om ett ganska monumentalt projekt, speciellt om det ska ske under säsong vilket tar tid från att följa våra egna representationslag. Jag tror helt enkelt inte att du får tillbaka något på den investeringen i tid, pengar eller nya abonnenter.

Wargs serie om MoDohjärtat är förmodligen det absolut bästa som skapats för och sänts på den kanalen, men jag tror inte att det har haft någon enorm påverkan i att dra in nytt folk. Skulle dock gärna se att man involverar honom i något mer projekt. Hans möte med Karlin var också riktigt bra.

Jag tycker helt enkelt att man är fel ute om man börjar blicka alldeles för långt bortom Framnäsudden. Det finns så mycket innehåll man kan skapa enbart från katakomberna eller på isen i Hägglunds Arena. Material som förmodligen är mer effektivt på flera sätt i att bygga ett långtgående intresse för representationslaget och föreningen i stort. Jag tror definitivt att man kan bygga upp plattformen med små justeringar, så länge det är med rätt fokus och att det fortsätter att utvecklas över tid.
Kommentera