1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480880 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2340947

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Nej jag tror faktiskt inte att alla lag som ramlar ner kommer att värva ihop ett överlägset lag. HV hade en av shl fetaste plånböcker, turen att få behålla trotjänare som Önerud och flera unga lovande spelare.
Dif har turen med rika sponsorer och att många av hemvändarna är i precis rätt ålder för att komma hem och "ta upp" laget och deras juniorstjärnor väljer att stanna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Dessutom sammanfaller det med KHL-bojkotten i år. Långt ifrån alla lag kommer ha samma möjligheter att bygga lag som HV och DIF. Och ändå är ju HV tydligt skakat av Löven trots den nästan dubbla budgeten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Alla lag har inte HV71’s plånka men vilka lag, som riskerar att halka ur, kommer ha sämre förutsättningar än lagen i allsvenskan? ”Räddningsplankan” Timrå har gått upp två gånger efter att man trillade ur, Leksand får väl betraktas som etablerad nu? Oskarshamn? Om nu löven, mot alla odds, skulle gå upp så hade det varit intressant att se hur HV71 bygger nästa års trupp.

Widebro måste nog slänga upp lädret på bordet och börja shoppa hem stjärnor om ni ska gå upp. Ni kan ju inte sitta och vänta på att just Oskarshamn ska åka ur, den lyckliga dagen har man redan väntat alldeles för länge på.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Vore dock kul om Djurgårdens juniorstjärnor väljer att gå tillbaka till SSK, där dom får mer speltid. Hjärnan säger nej, men hjärtat vill att vi slår ut både Djurgården o HV kommande säsong
Kommentera