1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2341843

Sv: Silly season
Mano: Pengarna du får ut av Solidsport är otroligt små - Knappt märkbara.

Jag skulle säga att skapa intresse för truppen, klubben och nå ut till fler människor skulle i sin tur ge fler köpta säsongskort, mer lyhördhet med fansen och även dom mindre otekniska som inte får det att fungera med att hitta till modochannel ens.

Med större livesändningar, säg -> Studio MODO varje Fredag 11.00 (Presentera, intervjuer, prata med supportrar) så skulle det inte förvåna mig om man kan få lokala företag att sponsra den livesändningen för att sin tur få in mer pengar på bankkontot i slutändan.

Men som sagt, jag kan ha fel. Men de är min åsikt iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Törna: Framförallt måste det in personer som vet hur tekniken fungera, lovar man sändning 11.00 och inte kommer igång förrän 11,30 då är man helt ute.
Jag stöder ditt förslag.
Kommentera

Sv: Silly season
Törna: Då menar jag inte direktintäkten från Solid. Den är försumbar. Men om man har möjligheten att via mejl, sms eller liknande själv äga relationen, segmentera oss supportrar och med kreativa erbjudanden skapa nya intäktsströmmar så är värdet av dessa användare enormt mycket högre än vad Facebook kan erbjuda. Du når sällan över 10-15% av dina följare utan att betala dem. På så vis skiljer sig inte inte Modo från någon annan kommersiell verksamhet. Att äga "kunden" är allt man bör vara ute efter. Sen kan man såklart vilja ha fler än 700 pers från Solid, det håller jag med om :) Där får man gärna använda sociala medier för att konvertera till egna kontakter.
Kommentera