1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480225 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2341852

Sv: Silly season
Törna: Framförallt måste det in personer som vet hur tekniken fungera, lovar man sändning 11.00 och inte kommer igång förrän 11,30 då är man helt ute.
Jag stöder ditt förslag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
hanzon: Det var inte en speciellt avancerad sändning, så jag hade förvisso förväntat mig att en kommunikationsansvarig själv hade kunnat hantera att få ut det undermåliga materialet .... live.

Intressant nyförvärv
Vilken platform som är bäst att använda för livestream låter jag vara osagt.
MEN ……..

Dagens och gårdagens sändning är så amatörmässiga, man kan ju gråta för mindre. Igår var det bl.a. ett kamerastativ som man inte kunde användas – känns inte som den mest avancerade attiraljen. Idag misslyckades man med att sända live. Kvalitén på materialet som man - med viss möda - lyckas få ut är undermåligt. I bästa fall genererar det viss data från de som är inloggade på Solidsport (oklart om MoDo använder det till något vettigt). Ingen annonsering eller medförsäljning – ingen som sponsrar sändningen eller annat innehåll, inget försök till merförsäljning (t.ex. säsongskort, merchandise) eller påminnelse om fonden för spelarköp.
Det här är alldeles för mycket laissez faire för min smak. När man har anställda resurser på marknad, kommunikation och sälj, så förväntar jag mig mer. Mycket mer.
Kommentera