1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2350164

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Det är irrelevant. Poängen är att om man väl öppnar den dörren, så finns det ingen hejd. Som sagt, man kan hävda att det är tramsigt att raljera över en Twitter-block, men hade det varit okej att förbjuda henne från att komma in arenan? Hade det varit okej att förbjuda miljöpartister från att gå på MoDos matcher?

Sofia är en extremt modig kvinna som många borde ha som förebild. Hon har framförallt haft en extremt viktig roll när det gäller att stå upp mot det här tramset om att ersättningarna skulle vara för låga inom damhockeyn och med sakliga argument skjutit hål på varenda motivering. Som sagt känns det inte vidare progressivt att försöka tysta starka, unga kvinnor som vågar gå sin egen väg istället för att låta sig stöpas i den identitetspolitiska formen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tycker Sofia har en egenskap av att hitta på citat, sammanhang och påstående utan hänvisning till källa eller i övrigt argument förankrade i verkligheten. Främst för att tillfredsställa en målgrupp av viss åskådning. Ibland ljuger hon rakt av.

Det här är ett bra exempel. Notera avsaknaden av dina så kallade samlade argument eller svar.
twitter.com/tindrahoolm/status/1419632686788980740
Ett citat taget rakt ur arslet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Tycker Amber Heard var modigare som vågade gå emot att Deppfans med Läckberg och Simon S i spetsen.
Kommentera