1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2350989

Sv: Silly season
Nucky:

Det går liksom inte att jämföra då Westfält inte har spelat i SHL. Själv blir jag förvånad ifall han är ordinarie hela säsongen FBK.

Vill du ha en mer relevant jämförelse är det ju bara att kolla på Modigs, han har ett snitt på 0.25PPG och -30 i SHL. Alla vet vad han presterade här.

Nu tror jag inte AP kommer få samma explosion i poäng, men gör han en ca 25p i en tredjekedja är det enligt mina förväntningar bra, tror inte Westfält hade producerat så mycket bättre som tredjecenter. Man kan ju alltid vända på det är 22p imponerande med tanke på hur högt upp i kedjorna han varit i Västervik? Vad talar för att han skulle producerat bättre med mindre speltid hos oss i en tredjekedja?

Kan tycka det är en smart värvning och att vi får in rutin och en spelartyp som passar i ett slutspel, en spelare som vet vad slutspel är och varit med och vunnit.

Jag tror AP kommer vara sjukt nyttig för oss i slutet av nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Modigs är dock en producerande spelare med ett riktigt bra skott som också värvades som en sådan.
Trycker Westfält hade potential att bli ett utropstecken, vilket uppenbarligen hinken också trodde eftersom det var hans förstaval.
Stark, oöm och producerade skapligt. Dessutom bara 22 år.

Tycker inte illa om A.P på något vis, vet egentligen för lite om honom. Flaggar bara för farorna med att värva spelare som är på väg utför.
Nu vet jag inte heller hur han är tränad, om han fått väldigt defensiv roll i Brynäs osv men uppenbarligen gjorde han det inte bra nog för att få fortsätta trots sina ”bara” 30 år.
Hoppas på en flipp såklart.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter:

Svårt att komma ifrån att MW är ett mer spännande namn med framtiden för sig, tror nog att han hade kunnat aspirera på någon av toppkedjorna (apropå spekulativ poängskörd) ju längre säsongen lidit. Luktade lite genombrottssäsong där.

Men hade man varit tvungen att välja vem man hade velat ha med sig in i ett slutspel idag hade nog valet fallit på AP.
Kommentera