1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2350979

Sv: Silly season
Rytter: Själv hade jag hoppats på att produktionen skulle spridas ut på fler kedjor, men har ärligt talat svårt att se det hända med en center som verkar så renodlat defensiv som honom.
Han har ett poängsnitt de 4 senaste säsongerna på 0,33(17/18), 0,25(18/19), 0,31(19/20) och ifjol 0,17p/match. Poängformen pekar neråt med andra ord.

Westfälts produktion är nästan identisk men åt andra hållet, dvs ifjol hade han ett snitt på 0,43p/match. Blivit bättre för varje år. Förvisso i HA men ändå.
Till syvende och sist: den ena har signat för de svenska mästarna medan den andre fick lämna ett bottenlag. För mig är det definitivt ett nerköp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Sätt vilken spelare som helst i en ren defensiv roll och denne kommer knappast att göra mycket poäng. Det är ändå en kille som på SHL-nivå gjort över 25 poäng på en säsong så det finns rimligen mer i honom än han fått fram de senaste åren. Hade det handlat om en väldigt lat spelare eller en spelare som varit 35+ skulle jag varit mer orolig.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky:

Det går liksom inte att jämföra då Westfält inte har spelat i SHL. Själv blir jag förvånad ifall han är ordinarie hela säsongen FBK.

Vill du ha en mer relevant jämförelse är det ju bara att kolla på Modigs, han har ett snitt på 0.25PPG och -30 i SHL. Alla vet vad han presterade här.

Nu tror jag inte AP kommer få samma explosion i poäng, men gör han en ca 25p i en tredjekedja är det enligt mina förväntningar bra, tror inte Westfält hade producerat så mycket bättre som tredjecenter. Man kan ju alltid vända på det är 22p imponerande med tanke på hur högt upp i kedjorna han varit i Västervik? Vad talar för att han skulle producerat bättre med mindre speltid hos oss i en tredjekedja?

Kan tycka det är en smart värvning och att vi får in rutin och en spelartyp som passar i ett slutspel, en spelare som vet vad slutspel är och varit med och vunnit.

Jag tror AP kommer vara sjukt nyttig för oss i slutet av nästa säsong.
Kommentera

Sv: Silly season
Vad sägs om en instagram-live idag igen? Med 🪣?

Från Modos twitter 🤗🤗🤗

Kanske Kristers gudlevskis
Kommentera