1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2350967

Sv: Silly season
Nucky:

Märkligt hur man ser på värvningarna. Förra året tog vi en spelare från fjärdekedjan i IKO som öste in poäng i förstakedjan.

Nu när vi tar in en spelare i samma ålder som har rutin av sm-guld och slutspel samt lirat länge i SHL så är det ett problem.

Allt beror väl på förväntningar. Tar han en plats i tredje och spelar bra defensiv och BP samt gör ca 25p är jag väldigt nöjd med värvningen.

Tror AP är en smart värvning som adderar rutin som vi saknade, kedjan med honom, ohlsson och södergran tycker jag känns bra.

Det är inte AP som ska leda vår offensiv, det ska vi ha en annan center till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Själv hade jag hoppats på att produktionen skulle spridas ut på fler kedjor, men har ärligt talat svårt att se det hända med en center som verkar så renodlat defensiv som honom.
Han har ett poängsnitt de 4 senaste säsongerna på 0,33(17/18), 0,25(18/19), 0,31(19/20) och ifjol 0,17p/match. Poängformen pekar neråt med andra ord.

Westfälts produktion är nästan identisk men åt andra hållet, dvs ifjol hade han ett snitt på 0,43p/match. Blivit bättre för varje år. Förvisso i HA men ändå.
Till syvende och sist: den ena har signat för de svenska mästarna medan den andre fick lämna ett bottenlag. För mig är det definitivt ett nerköp.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Det finns lite garanti med i bilden av den värvningen också.
Risken är nog liten att något SHL hugger på honom också.
Då hade dom tagit honom för länge sedan!
Kommentera