1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481261 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2350964

Sv: Silly season
Gusse: Man är väl lite skadad som Modoit, men jag är också livrädd för den typen av värvningar.
Under en period(alldeles för lång tid) var spelare som passerat sin prime(men med imponerade bakgrund) den enda typ av spelare man satsade på.
Ta oss förfan inte tillbaka dit!
Då ser jag långt hellre ett par yanks som iaf. vill uppåt i karriären.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky:

Märkligt hur man ser på värvningarna. Förra året tog vi en spelare från fjärdekedjan i IKO som öste in poäng i förstakedjan.

Nu när vi tar in en spelare i samma ålder som har rutin av sm-guld och slutspel samt lirat länge i SHL så är det ett problem.

Allt beror väl på förväntningar. Tar han en plats i tredje och spelar bra defensiv och BP samt gör ca 25p är jag väldigt nöjd med värvningen.

Tror AP är en smart värvning som adderar rutin som vi saknade, kedjan med honom, ohlsson och södergran tycker jag känns bra.

Det är inte AP som ska leda vår offensiv, det ska vi ha en annan center till.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Jag skulle ändå inte säga att en bra tränad hockeyspelare inte passerat zenit vid 30. Jag har för mig att sedinarna hade sin peak runt 30 och en bit längre. Det förutsätter såklart att man underhåller träningen.

Sedan är den där typen av spelare svår att veta på förhand hur de kommer prestera också. Sebastian Ohlsson hade väl en fantastisk säsong i Timrå, som han inte kunnat nå upp till hos oss. Mycket för att han inte fått passningar i rätt tid och inte kunnat utnyttja sin speed. En kedja med Adam Pettersson, Ohlsson och Södergran skulle kunna bli ohyggligt jobbig att möta och även om de kanske alla tre varit lite av brunkare så skulle den kunna göra en hel del poäng om de får kemi. Den farten och kraften kan bli jobbig att möta.
Kommentera