1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479980 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2360528

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Peter Forsberg är väl den största kändisen jag vet som är MoDoit.

Sen figurerade ju Dogge Doggelito i Modo-tröja bakom Alex Steen i en intervju, vet inte vad det betydde eller hur "känd" han är.
Även Bengt Frijofsson har poserat i Modo-tröja.

Kanske kändaste musikern är väl en av gitarristerna i Meshuggah som förr spelade i MoDo-tröja, men inte gör det längre pga något tekniskt med gitarrerna. Typ att den stora tröjan kan trassla in sig. Har för mig hans pappa spelat i MoDo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Dogge hade nog klängt bakom vilken tröja som helst, för att bara få vara med på bild. Han var ju 'bästis' med Alexander Steen efter en seger i Stockholm.

Men en som alltid hållit MoDo-fanan högt, journalisten Gunnar Nordström.

Han som alltid rapporterade om hur Modo-andan fanns kvar bland NHL-spelarna, sen blev det guld 2007 åsså. Salige Stig Bodin(för nån som minns) också en objektiv journalist som älskade MoDo
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Mårten Hagström i Meshuggah körde med Modotröja under många år, men som du ät inne på så var det besvärligt när han började med en gitarr med fler strängar och så var det inte riktigt passande med gruppens musikstil.

Jag slår ett slag för SVTs utmärkta dokumentär Hårdrock på export där både Mårten och övikskollegan Tomas Haake medverkar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Emil Forsberg, Stefan Löfvén…
Kommentera