1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480226 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2373138

Sv: Försäsong 2022
J F K:

Tycker vi är längre fram i år än förra året. Det hackade ju rejält under försäsongen samt de första omgångarna.

Woods tog tid på sig att komma igång, nu ser han ut att vara redo från start.

Känns också som att det Karlin påbörjade förra året sitter bättre. Tycker vi spelar med bra avvägningar i egenzon, spelar enkelt när det behövs och konstruktivt när vi kan.

Josh kommer kanske inte görs lika mycket poäng som Sam, men kommer bli väldigt nyttig. Tekade bra och vann ju en klockren i PP till näsen som serverade bernhardt som bombade in den. Tycker mig se smarta vändningar och öppnande pass från honom som skapar tid och yta. Snackades ju om tempot tidigare, men ser inte att han har problem med tempot.

Detta var väl hans fjärde match så rimligtvis kommer han växa ännu mer.

Nu längtar jag till nästa fredag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Rytter: Tror Josh kan bli bättre än Sam faktiskt. Josh är inte fullt lika stark på pucken men besitter bättre klubbteknik och skott, samt en stark tekare som du nämner. Det ser riktigt bra ut för att bara vara hans fjärde match på stor is.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Rytter: tycker också att Mannberg gjorde sin bästa match, rivig o snabb o visade bra energi!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Rytter:
Tycker vi gör en bra försäsong och grunden finns där, som förra året men lite bättre. Tror Gudlevskis kan ge oss samma räddningsprocent och tror att vi kommer vara lite tätare bakåt. Mannberg känns som han kommer göra ett större avtryck vilket är glädjande.
Låst ämne