1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478756 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2373179

Sv: Försäsong 2022
Monno: Nej, men det har aldrig bekymrat Kenttä förut. Löven har haft väldigt många tveksamma karaktärer i Possler, Liss, Crandall osv. Man hoppas nog att Andersson kan få med dem på tåget, men en anledning till att de blivit trea respektive fyra de två senaste åren är nog bristande moral många gånger.
Att ha så oerhört många nordamerikanska spelare är också i sig en chansning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
J F K: Har du ens kollat på Lövens matcher? På vilket sett är Possler en tveksam karaktär? Otroligt uppskattad bland lövenfans för att han alltid gör jobbet och kämpar 100%. Synd bara att han inte kan göra mål.

Men att han skulle ha tveksam karaktär är det roligaste jag hört. Fortsätt skjut från höften JFK! Alltid lika underhållande.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
J F K: Du är rolig du jfk i fyra år har du pratat om dålig karaktär med alla Nordamerikaner och ändå har vi nåt tre finaler 🙈Måste ju vara att vi haft domarna med i oss alla år eller vad tror du jfk? Sen blir det ju bara pinsamt när ni säger att vi inte satsar så mycket i år för att konkurrensen ser så hård ut just i år (HV71)🙈I mina ögon är är Modo en stor klubb så som löven Västerås djurgården o.s.v som vill upp och spenderar vad dom kan för nå shl .Så genom mina löven ögon så sluta tyck så jävla synd om er själv och sluta se bakåt istället för framåt, ni har fast en fantastisk junior verksamhet och framgångar men sånt är ju historia nu.Ni har ett bra lag I år liksom löven vi kan hamna på plats 1 eller 2 eller 5 åh 6 vi får se 😎Det jag vill komma till Jfk att det vore kanske bra att bli lite mer ödmjuk trots stor plånkan och Widebro uttalande ifjol i direktsändning att vi är en shl organisation/,klubb som råkar befinna sig i allsvenskan just nu .Lycka till åh må bästa lag vinna!!!!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
J F K:
De blir säkerligen bra liksom vi. Gläds över att vi är
Lika välorganiserade som förra året.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
J F K: men man har ju ända blivit tvåa två år i rad så något gör han ju hyfsat rätt ändå, å andra sidan om man blir tvåa eller femma är ju skit samma
Låst ämne