1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2376539

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Får Vigge någon minut mindre och HV plockar in en till så tror jag han ”e klar”. Men samtidigt så tror jag HV71 behöver några matcher för att växa in i det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Tror det inte handlar om minuter i speltid. Det handlar om roll i laget. Där Sam är nu och i den ålder han är så är en fjärdekedja i SHL inget för honom. Där finns det mängder av spelare som Boyce, Blomqvist, AP, mfl som kan göra samma jobb.

Sam behöver vara en ledande spelare om han ska framåt och jag tror han är smart och inser det. Blir det 10 matcher i fjärde kan han nog vilja röra på sig. Vi vet ju att pengarna inte var skillnaden, så han kan tjäna liknande men få en bättre roll denna säsong tror jag han tar den.

Tänk om vi värvar en spetsig ytter + Sam. En centerlinje med Josh, Sam,EJK, AP skulle vara sjukt stark. Tar vi in en spetsytter också så har vi tre kedjor av hög klass, och en fjärde som kommer vara riktigt stabil och jobbig.

Det är den satsningen som behövs för att ta steget och vara okänsliga för skador och avstängningar. Då går vi och blir en riktig utmanare tror jag, då kan vi matcha de starkaste lagen på pappret.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Det är egentligen alldeles för tidigt för HV att göra sig av med Sam, men undantaget vore såklart att de hittar en spelare de vill ha och behöver utrymmet (både gällande lön och spelare). Då kan de såklart skeppa Sam till oss som de vet skulle ta emot honom och han skulle nog inte klaga om han riskerar HVs frysbox. 30% i tekningar ikväll och ett skott på mål. Han är nog rätt missnöjd.
Kommentera