1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481014 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2377263

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
Bad_Brett:

Ändå imponerande att en fladdrig och dålig målvakt har spelat OS, VM och NHL/AHL samt blivit värvad till SHL där han hade över 92% i ett dåligt lag.

Ja han hade en dålig match idag men jag ger honom mer än så innan jag sågar. Efter 10 starter bör vi se vart han står.

Det är inte hsnd fel att vi förlorar. Det är utespelarna som inte em klivet in på isen i andra vid ställning 2-0 som ska ha skit. Där förlorar vi matchen pga att vi ej var ödmjuka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
Rytter: Några av mina närmsta vänner är väldigt inbitna Brynäs-supportrar och de varnade tidigt för att han är "den fladdrigaste målvakt" de någonsin sett. När jag kikade på statsen kände jag emellertid som du, dvs att det kan inte vara en tillfällighet att han har fått spela så pass mycket på så pass hög nivå.

Samtidigt kan det gå utför snabbt. Krizan gick från att vara att släppa in 0.5 mål per match och ha en räddningsprocent på 97,2% mot världens bästa spelare i OS 2006, för att ~3 år senare vara andremålvakt bakom Michal Zajkowski.

Mike Morrison spelade 29 NHL-matcher och hade året innan han kom till MoDo en räddningsprocent på 91,1% i AHL - långt ifrån odugligt. Han hade förstaspaden före Joey MacDonald, som spelade 49 NHL-matcher säsongen efter.

Jag är i ärlighetens namn lättad över hur uppenbart det är att Guden inte kommer bli någon ny Krizan, för det ger oss möjlighet att rätta till problemet innan det är för sent. Jag känner som sagt ingen större stress över laget i övrigt, även om jag tvivlar på att Marenis och Josh kommer producera på samma nivå som Modigs och Sam.
Kommentera

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
Rytter: Håller med Johannes. Ingen bra dag för våra målvakter. Meriter i all ära, men vi har ett fundamentalt målvakts-dilemma från dag ett. Guden kan nog rädda någon match, men som oberoende MoDoit blir man extremt orolig över en lövtunn målvaktssida
Kommentera

Sv: Premiär!! MoDo - AIK 2022-09-23
Rytter:
Jag vill ha några matcher till men tycker han han tar för mkt initiativ.... trodde aldrig jag skulle skriva så om en spelare.
Kommentera