1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480921 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2387310

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Nucky:

Alltså det är många hängskallar här inne.

Påminner nästan som lövenfansen fast tvärtom, när de förlorar skriver det inget, när de vinner och speciellt ett derby då kryper de fram. Pinsamt.

Ja vi gjorde en dålig match idag, framförallt så fungerade inte passningsspelet alls. Funkar inte passningsspelet så ser det långsamt ut.

Nr två är att vi vann för få närkamper.

När inte detta funkar och man får jobba i uppförsbacke är det svårt att få bra PP och BP med.

Svårare än så är det inte, sitter inte dessa delar vinner man inga matcher.

Bara glömma och gå vidare, vi kommer vara i toppen i slutet av året.

Tycker vårt grundspel fortfarande är stabilare än lövens. Får inte riktigt grepp på dem, det kanske är det skickligaste laget men sett över alla matcher i starten har de svårt att föra spelet och dominera och trycka tillbaka motståndarna. De spelar mer på att försöka vara täta bakåt och ställa om fort.

Av de inledande matcherna på säsongen så har vi gjort betydligt bättre insatser än löven. T.ex så är vår insats i första mot AIK, matchen mot Västerås, delar av matchen mot VH bättre än det löven visar upp idag.

Glöm och gå vidare. Fokus på nästa träning och sedan nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Rytter:

Det va en bra sammanfattning, punkt
Kommentera

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Rytter: Måste bara kolla. Ni skriver att lövenfansen kommer fram så fort vi vinner, men den enda som skrivit här ikväll är Gonzales. Och han hänger alltid här. Var är den här strömmen av lövenfans som ni snackar om?

Inser att jag blir ett extra lövenfan i och med det här inlägget.
Kommentera

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Rytter: Vi har dock ett problem i att vi tenderar att vara sämst när det gäller. Avgörande matchen mot Löven i semifinalen var ingen tillfällighet.

AP och Berg har varit positiva injektioner, men likväl är det för många som gömmer sig och hellre kastar iväg pucken för att slippa riskera åka på en tackling.
Kommentera