1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480564 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2397307

Sv: Västervik - MoDo 22-10-26
Idbyn: Återigen en svag andra period, 17-6 i skott till Västervik, det positiva är att vi inte förlorade den.

Varför är vi så svaga i andra? Är det så enkelt att det är längre till båsen, och vi har dålig kondis? För det är ju lika långt till båset för motståndarna.

Gudlevskis ser riktigt stabil ut i kassen ikväll, fortsätt så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 22-10-26
Confusius: Spelmässigt så var det inte17-6 iaf, Västervik har 5 mot 3 i typ 1.55 och där får dom fint momentum men i övrigt skapar dom inte många farliga målchanser, lite skott från blå med skymning var väl det farligaste man åstadkom.
Sen var Modo ganska avvaktande och här får backarna ta på sig ansvaret för det var extremt lojt och dålig moral i defensiven, vi praktiskt taget lät Västervik åka först på puckarna och vinställ mest upp och höll positionerna, lite mer aggressivitet skulle gynna Modo väl.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 22-10-26
Confusius:

Trots att Västervik leder skotten tycker jag vi över 40 minuter har haft de bästa chanserna. Vi kommer mycket närmare målet och våra avslut tas i farliga lägen.

Hälften av Västerviks skott och skottförsök måste ju komma från att Brickley haft pucken vid blålinjen ute mot sargen, fintat pass och flyttat lite i sidled förbi forward och lagt in mot mål.

Jag tycker vi gör det bra, Västervik är ett hårt jobbande lag och vi matchar deras fart och intensitet. Sedan hade vi en dipp delar av andra där Västervik fick lite längre anfall samt ett 5 mot 3.

Men sett till farliga chanser tycker jag inte vi leder orättvist.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 22-10-26
Confusius: Varför finns ens andraperioder, hatar dom. Men smart drag att ta 2 onödiga utvisningar i rad. Vi är betydligt bättre i 3 mot 5 , än 4 mot 5. Genidrag av arkitekten bakom det
Kommentera