1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480501 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2405084

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Tycker det är bra att supportrarna inte stirrar sig blinda på resultaten. Bortser man från det faktum att vi leder serien är kommentarena legitima (om än överdrivna).

- Marenis är en jätteflopp såhär långt
- Sveningsson har, trots okej poängskörd, inlett säsongen väldigt svagt, har tagit korkade utvisningar och tillsammans med Hugo Styf är han den enda med negativ plus/minus.
- Att Karlin prompt vägrar ändra i formationer som inte fungerar får många supportrar att undra vad han håller på med.
- Vi har enorma problem i matcher av slutspelskaraktär och spelare som Rahimi lyckas komma in under skinnet på våra spelare varenda gång. Det blir då irrelevant om vi städar av Tingsryd med 10-0.

Hursomhelst har vi haft en fantastisk start på säsongen och problemen ovan går ju alla att lösa innan slutspelet drar igång, så hatten av till ledare och spelare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: menar du att matchen igår inte var av slutspelskarakär? Att vi vänder och vinner en gris-slit match var det bästa kvittot vi kunde få i mina ögon. Inte minst woods förarbete. Tight uppvaktat, slår öppnande pass med bisarrt bra teknik.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Vet i fan om Marenis är en sån jätteflopp, eller om det bara är supporters som har överdrivna förväntningar, skulle han fortsätta med poängplockningen som hittils skulle han inte komma långt ifrån föra året efter 52 matcher.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Ja eller så har Karlin rätt och supportrarna fel, vet att Gradin nämnde att det inte ser det som kedja 1-4 utan kedjorna har olika uppgifter. Helheten kan bli bättre med dessa kedjor även om man skulle få ut mer av vissa spelare i andra formationer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tro ni HV kommer kicka Samuelsson?
Kommentera