1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481661 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2405547

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Utan någon större insikt så känns det som att ÖA kanske plockade en väldigt specifik aspekt från rapporten för att generera maximal mängd klicks. Går redan rundor bland olika supporterkretsar.

Kan säkert finnas saker av nytta också. Men allt beror ju på vad det kostat…

”– Det började redan när jag skulle köpa biljett via hemsidan och inte fattade var jag skulle klicka.”

Det där har ju varit sant av och till i flera år. Vet inte om man hade behövt ta in en konsult för att konstatera just det iofs. Det är dock mycket bättre just nu - då länken till biljettköp är det första man ser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Positivt att Modo ser på sig själva som en professionell verksamhet som måste se till att lyssna in och anpassa produkten till flera olika målgrupper.
Om det finns trösklar - vad det än må vara - som gör att någon tvekar inför ett biljettköp eller ett återbesök så ska man såklart veta om det för att - om resurserna räcker till - kunna justera och välkomna ännu fler till Modo Hockey.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Kan absolut tänka mig att yngre tjejer undrar vad fasen man ska göra när man kommer in via entrén. Som ganska regelbunden besökande man är det lätt. För de som inte brukar gå, kan jag absolut tänka mig att det är förvirrande, om mam inte bara går till sin plats.

Jag hoppas att det inte alls är den enda insikten, men samtidigt hoppas jag att man kan attrahera fler kvinnor och tjejer. Om det sedan inte händer pga att det står stora grupper med berusade män - tveksamt- eller om det är andra saker vet inte jag.
Kommentera