1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2411104

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Bad_Brett: Självklart ska man ha respekt för andra kulturer och olika uppfattningar.

MEN att inte respektera mänskliga rättigheter som tyvärr många länder i mellanöstern gör är INTE ok.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Confusius: Förrän denna kultur dyker upp i Sverige dvs. Då blir det helt plötsligt helt okej att inte vilja ta i hand med kvinnor pga sin religion etc.

Det finns extremt mycket skit i världen som ett resultat av tämligen komplexa problem. Att åka runt och ta selfies när man bär ett regnbågsarmband och svamla om hur man kämpar för "alla människors lika värde" är narcissism på hög nivå. Man gör det inte för att man är en altruistisk medborgare med hjärtat på det rätta stället - man gör det för att man, likt en hund, har insett att man blir belönad och fortsätter därför upprepa samma mantran, utan att ägna en endaste sekund åt personlig reflektion.

Vänstern har traditionellt sett synat kapitalisternas propaganda, men nu när man helhjärtat fokuserar på feminism, klimat, HBTQ, George Floyd, "allas lika värde" etc. så målas dessa blodsugande företag helt plötsligt upp som förebilder.

Jag har den största respekt för individer som är beredda att stupa för att följa sin moraliska kompass. Jag hyser däremot inget annat än förakt gentemot företag som hoppar på första bästa trend för att stärka varumärket.

MoDo har mycket fint att skylta med som inte är kopplat till detta trams, t.ex. att man inspirerar unga pojkar att söka sig till idrotten etc. Fokusera på sådant istället, som faktiskt är genuint.
Låst ämne